Tell me.

Idag borde jag ha skrivit klart min projektrapport (har fått börja om). Har jag gjort det? Nej haha. Men det spelar inte så stor roll, så kan det gå ibland. Sitter just nu och lyssnar på musik och kollar runt på lite olika klänningar på nätet. Någon som vet någon fin studentkläning? Den jag ville ha är slut :( xxx

Nothing else matter


Lelove

Är på sjuk bra humör just nu. Solen skiner, flaket fixat, har köpt lite saker till skivan på tisdag (pep!) och ikväll är det daaans! Livet leker, eller hur är det man brukar säga? ;)


Måndag



Ledsen för dålig uppdatering, men det är inte så mycket jag kan göra åt saken. Sitter just nu på syrrans dator... Borde plugga just nu, men jag gör väl typ allt annat än det. Mycket roligare att surfa, blogga, facebooka osv haha!
Helgen va rolig, lördagen spenderades hemma hos Jossan. Vi käkade middag, drack lite och hade roligt. Ramla i säng klockan fem på morgonen, heelt slut. Igår slappade jag bara med Henke hela dagen, skön söndag.

Ofrivillig bloggpaus

Allt händer på en gång. Sitter just nu i skolan, loggar in här lite snabbt för att berätta att mina data har fått virus/kraschat... Är tillbaka så snabbt som möjligt. ♥

Dagens

Dagens humör: Väldigt upp och ner.
Dagens mående: Bra
Dagens borde: Skriva klart projektrapporten, söka sommarjobb(!)
Dagens frisyr: Toffs
Dagens smink: Mascara
Dagens klädsel: Det vanliga typ, jeans, linne, converse
Dagens favoritlåt: In the mourning med Paramore, haft den i huvudet heela dagen!
Dagens hatlåt: Ingen speciell tror jag
Dagens planer: plugga, söka jobb, träna
Dagens vill ha: Vårkläder
Dagens längtan: Studenten
Dagens beroende: Inget haha
Dagens tråkigaste: Min skiva är inställd.


Born this way

Har haft en urmysig kväll men mina vänner, pannkakor, glass och massa praaat. Otroligt hur mycket tre personer kan ha gemensamt. Hur mycket dom har gått igenom, så mycket det kommer gå igenom ♥.

NU ska jag sova. Skola imorgon.... orkar inte, usch. Godnatt xx

Heart shaped box.


Från finaste filmen "The Notebook", en av mina favoritscener.

Varit ganska effektiv idag för en gångs skull, kommit en ganska bra bit på projektrapporten och fixat lite med mitt CV. Nu ska jag strax bege mig hem till Jossan för middag med vännerna. Puss

Sunny day


Foto: Jag. Ett par örhängen jag aldrig vet när jag ska använda.

Hej! Solen strååålar och man blir så lycklig när det är sånt här väder! Kort skoldag idag och efteråt luchade jag med några från klassen på Castello. Nu borde jag verkligen skriva klart min projektrapport. Lika bra att sätta igång...

It's my life


Såhär känner jag mig just nu. Kul att jag precis insett att jag inte kommer komma in på högskolan, inte det jag vill i alla fall. Vad fan ska man gör....?? + att det är kaos med studentskivan och så. Åh jag orkar inte. Hopplöst. Varför händer allt på en gång?

Jag längtar till

Studentskivan. Att det ska bli vår på riktigt. Studenten. Komma in på den utbildningen jag vill. Umgås med alla människor jag tycker om. Härliga sommarkvällar. Bruna ben. Att alla ska må bra. Solblekt hår. Att lära känna nya människor. Att dansa tills benen inte orkar mer. Nattbad. Upptäcka en ny plats. Att gå på en konsert som ger en gåshud på det sättet som bara livemusik kan ge. Jag slipper ha alla jag-måste-göra saker i bakhuvudet. Körkortet.

ÅH


Onödigt vetande

Vad blir ditt namn baklänges? aifos
Har du gjort en snögubbe i år? Nej
Blont eller brunt hår? Blond/mörkblont
Platt eller lockigt hår? Naturligt är det typ halvlockigt(?)
Är du kär i någon? Jaa
Vem ringde dig senast? Den var flera dagar sedan, kommer inte ihåg.
Vad har du för startsida på internet? Google
Har du testat judo? Nej, jag skulle vara sämst haha. Inte min grej
Donken, burger king eller max? Donken
Går du på någon sport? Dansar
När åt du senast en fiskbulle? Ingen aning, väldigt länge sen antar jag.
Kan du gå ner i spagat? Önskar att jag kunde..
Vad drömde du inatt? Jag drömde konstiga saker...
Höga eller låga strumpor? Beror ju på vad man har för skor.
Vad åt du senast? Middag
Vad är du mest rädd för? Döden, och en hel del annat.
Mjölk eller fil? Är laktos
Sommar eller vinter? Sommar, utan att tveka
Bikini eller baddräkt? Bikini
Sova i mörkt eller tänt? Mörkt
Har du gråtit i skolan någon gång? Nej, inte vad jag kommer ihåg
Hur tar du dig till skolan? Buss-tåg-buss
Har du tråkigt? Nja
Vad ska du göra nu? Kolla på Solsidan klockan åtta.

-



Känns som jag går runt på autopilot. Nu blir det i alla fall en promenad till centrum med Mickis. xx

Break of dawn

Godmorgon! Blev en riktigt kul kväll igår på först Dovas sen Moda och till sist Gaudi hela kvällen. Massa dans och skratt blev det också förstås, helt sjukt ont i fötterna idag och huvudet känns lite tyngre än vanligt haha. Ska väll försöka ta mig ner och fixa lite frukost snart. Skulle vilja vara ute idag, solen lyser. Så himla härligt, får se hur det blir med den saken.


Kass kvalité, de är tagna med min mobilkamera.

Every day has potential of beauty

Älskar soliga lördagar! Var på promenad med Mickis och åt glass i solen för några timmar sedan, jätte mysigt. Har även börjat på min projektrapport som det är en heel deeel kvar att göra på dock, ångest...

Även fast jag inte känner mig på topp så är jag faktiskt taggad inför ikväll, ska ut med Jossan och Elvira. Woopwop!


Happy b-day




Idag fyller min fina vän Josefine 19 år! Grattis grattis grattis ♥ Börjar skratta så fort jag ser andra bilden, det var så himla patetiskt roligt! Harry Potter nörd som hon är heh.

Friday


Kass uppdatering, ledsen för det. I onsdags var jag på spelning, i torsdags hände ingenting alls förutom träning och idag... Skulle jag kunna hoppa över. Pissdag skulle man kunna säga, blir inte bättre av att det har snöat hela dagen.

Every day creates your history



Hej! Skön dag med endast en lektion idag... Var på öppet hus på Stockholms Universitet med några tjejer i klassen efteråt. Har nästan bestämt mig för vad jag ska söka nu! Dock några frågetecken jag måste reda ut först. Det är fan en djungel haha. Sen om jag kommer in eller inte är en annan fråga....


Live beautifully, dream passionately, love completely





Foton: Lelove

Kvällens låt


Kvällens musiktips:
Little house med Amanda Seyfried. Soundtrack från fina Dear John. Nu blev det två flugor i en smäll, musik- och filmtips!


I love this place
But it's haunted without you
My tired heart
Is beating so slow
Our hearts sing less
Than we wanted
We wanted
Our hearts sing
'cause
We do not know
we do not know

To light the night
To help us grow
To help us grow
It is not said
I always know

You can catch me
Don't you run
Don't you run
If you live another day
In this happy little house
The fire's here to stay

To light the night
To help us grow
To help us grow
It is not said
I always know

Please don't make a fuss
It won't go away
The wonder of it all
The wonder that I made
I am here to stay

I am here to stay

Stay


If you dream it you can do it



Imorgon är det en månad kvar tills man ska ha gjort sina högskoleval, hjälp! Vilken väg ska man välja?

Bloody monday



Godmorgon! Imorse var jag sjukt trött, kom knappt upp ur sängen. Nu sitter jag hur som helst på lektionen och ska försöka skriva en romaninledning... Svårt. Ingen fantasi för tillfället.

Denna vecka blir otroligt lugn. Inga prov, ledig på onsdag då det blir jobb och spelning på kvällen. Dumt att klaga.

Carpe Diem

Lev varje dag som om det vore den sista. Uppskatta allt du har. För du vet aldrig vad som händer imorgon. Låter klyschigt, men det är det verkligen inte. För livet är fan inte rättvist.


Helgen


Igår
var jag hos Moa och fikade med blåbärs cupcakes och satt och pratade några timmar. Länge sen vi träffades så det var mysigt. Igår kväll var jag hemma hos Henke och kollade på film och myste.

Idag åkte jag in till stan och mötte upp Jossan och Elvira, super härlig dag! Sju plusgrader, glass och lite småshopping. Idag känns det som det är första "riktiga" vårdagen, älskar det.

Nu ska jag snart möta Mickis för att köpa lite gott till ikväll, det blir en kväll i soffan framför melodifestivalen, lite motvilligt måste jag tillägga, men det blir nog bra det med. Puss

Studentklänning?





Det börjar (tragiskt nog) bli dags att beställa studentklänningen innan allt tar slut... Samtliga ovan är från Nelly, men frågan är om man vågar beställa när man inte ens kan prova plaggen? Gillar den första klänningen. Får se om jag beställer!


Dreamdust


Torsdagar är det inget fel på alls, älskar att slutar strax efter tolv. Att det däremot snöar är mindre kul... Var inte alla överens om att det var vår?!

För alla som vill veta sitter jag just nu och tittar lite på tv och taggar till på att dansa ikväll!

It's time to make a move



Två fina bilder från Lelove. Varför ska det vara så svårt att plugga? Kan verkligen inte koncentrera mig...

Spring



Solen skiner och jag är glaad! Känns att våren är påväg. Nu kan all snö och is försvinna bara tycker jag, håller på att slå ihjäl mig varje dag... Ska strax sätta igång och plugga till ett prov sen ska jag äta semla (ja, en dag för sent).

Tonight


Har väl gått sådär att plugga idag, varför skjuter man alltid upp saker? Sitter och tittar på världens bästa Vampire Diaries och ska strax fixa lite middag till mig själv. Lär bli marathon-tittande hela kvällen.

Shopping

 

 
+ Lite underkläder och andra småsaker


Six feet under the stars


Foto: Lelove

Godmorgon! Vaknade upp hemma hos pojkvännen, men nu är jag hemma igen och ska väll snart börja plugga antar jag... Studiedag idag! Bra början på veckan, som förövrigt kommer bli en mördarvecka. Har ett jätte stort prov i internationella relationer, projektrapport som ska vara klar (inte ens börjat) svenska uppsatts och svenska debatt om abort. Kul vecka, kul liv. Men det är skitsamma, för mitt lov har verkligen varit underbart. Nu börjar nedräkningen till påsklovet om sex veckor. Yes, jag är positiv.


I'm naked without you







Bildbomb från London nummer 2


Happiness is only real when shared










Londonbilder, del 1. Förklaringar till bilderna känns överflödigt, fråga om ni undrar något.

Back from London

Varit hemma ett par dagar, men har inte suttit vid en data knappt. London var hur bra som helst! Sov två timmar på två dygn på ditresan, gick många många mil om dagen, såg massa fina saker, gick i Kensington Park, köpte te på Harrods, galet biobesök, shoppat, druckit mänger med te från Starbucks, sluppit snön, ätit macaronas och chokladdoppade jordgubbar, gått vilse hundra gånger om, umgåtts med mina fina vänner, tpl (HAHA), ätit världens godaste brunch, fyndat världens bästa serie Vampire Diaries med mycket mer! ♥ För att läsa en mer detaljerad resumé av vår Londonvistelse, titta in i Mickis blogg som sammanfattat dag för dag. Bildbomb kommer inom kort.

RSS 2.0