Put your arms around me and I'm home



Sitter och dricker världens godaste smoothie som syster gjort ♥ och lyssnar på musik/chattar. Gjorde typ min kväll. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att pluggat till seminariet, haft seminarium och övningskört.

Don't lose it all


Varit en heeelt okej helg... Högskoleprovet igår, ingen aning om hur det gick men det var väldigt svårt. Varför så mycket matte liksom? Köpte sen sushi till middag och somnade sen hemma hos henke. Orkade inte festa igår trots att det var halloween.

Nu sitter jag och pluggar. Ska väll återgå till det nu. Kvalitativ dataanalys, gud vad intressant....

Friday

Att dansa gör verkligen att man kan släppa allt för en stund, slippa tänka. Så himla skönt. Igår dansade vi modernt, sjukt mycket teknik och så. Idag är jag lite seg i kroppen men det var roligt!
Innan träninen igår träffade jag Jossan och fika och gick runt och titta lite i affärer, mysigt!

Idag är det föreläsning som gäller. xx

-

Sitter och tittar på Rosabandet galan. Cancer måste vara den värsta sjukdomen som finns.

Dagens

Dagens humör: Neutral, om man kan vara så?
Dagens borde: pluggapluggaplugga
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens smink: mascara och brynpenna
Dagens klädsel: leggins och kofta
Dagens favoritlåt: Ingen speciell
Dagens planer: Seminarium, plugga
Dagens vill ha: Smycken, kläder, vinterjacka (sjukt kallt ute!)
Dagens längtan: Du
Dagens beroende:
Dagens tråkigaste: Vardagen är ju inte så himla spännande precis...

Take me away

Okej nu är det såhär, jag är så jävla trött på att drömma. Att aldrig få en hel natts sömn utan att sova ytligt, vakna, tårar, vara rädd och ha panik. Jag vill bara sova! Eller kanske börja drömma lite fina drömmar om nätterna istället? Var tvungen att klaga lite bara.

Nu ska jag plugga lite (som man alltid har hängande över sig) och sen till skolan på ett seminarium. Puss

Så himla fint.


Två månader till julafton

Suttit med seminariegruppen och pluggat idag samt haft föreläsning. Mycket mer än så har inte hänt. Borde förstås plugga men jag orkar bara inte.

Slog mig idag att det är två månader kvar till julafton, hur sjukt är inte det? Tiden går så galet fort.

Man måste bära en rymd på axlarna


Lyssna på denna vackra låt

Vad ska man säga till någon som fått sitt hjärta krossat? Eller åtminstonde en spricka i det? Hjälper det ens att säga någonting är den stora frågan. Hur får man någons tårar att sluta rinna?

Frågan som inte har något svar.

Söndag


Den här helgen har nog varit den i särklass tråkigaste. Har endast jobbat/pluggat. Och nej jag har forfarande inte kommit ikapp. Kul, undrar om jag ens kommer göra det? Kommer sitta där dagen innan tentan i panik.

Imorgon är det en ny skolvecka och jag är inte ett dugg taggad på den här veckan. Högskoleprovet på lördag dessutom. Vad heter det.... Det blir vad man gör det till?

Bara jag som tycker detta är sjukt snyggt?



Cozy


Mysig fredag
. Föreläsning, en stund på stan, köpte godis och åkte hem med Henke, film, pizza och nu har jag precis kollat på idol. Imorgon ska jag plugga som fan sen jobba några timmar. xx

Fade into darkness


Känns som jag varit i en bubbla den här veckan. Skola, plugga, äta, sova. Varken mer eller mindre. Känner mig så isolerad som knappt hinner träffa människor, och så lär det fortsätta minst veckan ut. Mycket i skolan och så... Kul liv.

Torsdag


Godmorgon! Ledig idag, vilket är så himla skönt... Måste tyvärr plugga idag dåra, men måste komma ikapp lite. Ikväll blir det däremot daans!

Sjukt

Läste i Metro imorse om den nya barbiedockan "Defa Lucy" som ser ut att ha aneroxia... Barbie framstår som tjock i jämförelse. Inte okej!!! Varför gör man såna här dockor till barn?! Denna docka är riktad till barn i åldern 4-6 år om jag minns rätt. Hur fan tänkte dom som kom på den här idén? De som producerade den? Har vi inget ansvar längre hur det påverkar?? Ska vi ge barn ideal i så ung ålder? Sjukt.


Defa Lucy

Barbie, tjock?! Ni hör ju hur det låter...


Snart

Igår när hela huset var tänt av ljus (eftersom det inte fanns någon ström) så fick jag riktiga julkänslor. Ja, ni hörde rätt! JUL. Det är ju bara oktober än. Men ni vet hur ljus luktar? Det gav mig julvibbar, speciellt när man släcker dom. Det är en speciell doft. Så trots att jag är en motståndare till vintern så längtar jag faktiskt lite till julen nu! Tända ljus, lussebullar, glögg. Mysigt (vi ignorerar det faktum att det blir iskallt). Faktiskt bara lite mer än två månader kvar nu.

Dislike

Usch vilken dag. Har spöregnat och blåst hela dagen och strömavbrott i hela Tullinge när jag kom hem. Nu måste jag sätta mig och läsa en lång artikel till seminariet imorgon, precis vad jag har lust med. Detta mörker gör man att man är konstant trött och deppig. Kan vi inte spola fram några månader?

Söndag

Igår blev det middag, massa prata och vin med vänner. Åkte hem rätt tidigt men var ändå en trevlig kväll! Var väll hemma en timme innan jag mitt i natten bestämde mig för att gå till Henke. Har varit där hela förmiddagen, innan jag insåg att jag verkligen måste plugga och gick hem. Sitter och försöker läsa just nu, men det går lite trögt. Hur kan man redan ligga efter när kursen pågått i tre dagar?

Allt som allt måste jag säga att det varit en bra helg. Ansökningen till högskolan nästa termin är nu även inskickad! Så lättad. Ni anar inte.
Dessutom så skiner solen idag, bara en sån sak gör en så glad. Nu ska jag plugga lite till sen göra lite typiska söndagssaker. Som att måla naglarna, läsa tidningar och kolla på film.
Ha en fin söndag.

LÖRDAG

Helgen började bra igår! Firade Victoria som fyllde arton i veckan. Massa mat, fina tal och massa människor. Efter det åkte jag hem till Henke och sov, mysigt.

Idag ska jag in till stan med några vänner och käka sen får vi se vad vi gör. Puss

A twist in my story


Lämnade in tentan idag och gick sen på introduktionsföreläsningen inför nästa delkurs... Skulle köpt ny kurslitteratur men det gick ju som det gick. Tror det löser sig hur som helst.

Så himla mycket som snurrar i huvudet nu att jag inte vet var jag ska ta vägen. Men jag ska inte låta det trycka ner mig, ska fan vara glad. För det är jag ju, bara lite förvirrad som sagt. Hur som helst, ikväll ska jag till Emmas skola och äta middag där hon serverar. Tror det kommer vara fett god mat!

Innan det funderar jag på att ta en powernap, gud vad skönt det skulle vara... Varför är jag så trött? Alternativt kollar på ett avsnitt av Glee... Eller läsa ur min nya tidning... Puss

Första hemtentan

Tentan är äntligen klar! Två dagar för tidigt dessutom, inte illa. Känns som tusen kilo har lättat från mina axlar. Så himla skönt!! Ber till gud att jag klarar det och inte behöver göra en salstenta...

Plugg


Godmorgon. Sitter och pluggar för fullt! Hemtenta en vecka framåt nu. Måste andas lite i bland för att inte få feta prestationsångesten, men jag ska klara det här! Jag menar att kunna sitta i sängen, dricka te och äta smågodis är liksom inte helt dumt. Fyra frågor och en vecka ska nog inte vara helt omöjligt.

Lights will guide you home



Jag vill ligga under stjärnorna med
dig. Jag vill fika i flera timmar med fina människor. Jag vill att den här veckan ska vara över. Jag vill till försommaren i Paris med mina två halvor. Jag vill veta vad jag ska göra med mitt liv. Jag vill ha min nya dator. Jag vill dansa hela natten och dricka vin. Jag vill ta körkort. Jag vill ha sommar igen. Jag vill massa!

Jag måste plugga. Jag måste skriva tenta. Jag måste duscha. Jag måste välja vad jag ska göra det kommande halvåret i alla fall. Jag måste övningsköra. Jag måste.... Måste... Måste....


Kan vi inte stryka ordet "måste"? Tillbaka till kurslitteraturen nu..

HÖST

Den här kylan som helt plötsligt infann sig under dagen gillar jag inte. Så därför tänkte jag gör mig på bättre humör med detta:

- Dricka massa massa koppar te och lägga mig under täcket och filtar (varför måste jag alltid frysa??)
- Marathon-titta på någon serie... Kanske Glee?
- Plugga, inte så himla roligt nej, men har tenta på onsdag(!) och måste ha läst klart allt då.
- Äta plockgodis. Seröst, finns det nånting som är godare att äta än choklad. Looovie.
- Spela wordfeud, läsa bloggar och smsa fina sms.

Words


Varit en väldigt mysig helg! I fredags umgicks jag med Jossan och Elvira och igår var jag med Henke hela dagen. Idag har jag hunnit övningsköra, farmor och mormor har varit här på middag och pluggat lite. Sen kan man ju inte precis klaga på det underbara vädret, man kan ju knappt fatta att det är oktober. Fast nästa vecka ska hösten komma på "riktigt". Fan.

RSS 2.0