Underbara Grekland




Som sommaren

Haft ett par riktigt bra dagar på landet. Ätit massa mat, blivit uppäten av myggor(!), cyklat, drukit mojitos, spelat spel, kollat på galet fina solnedgångar, badat, solat, spelat minigolf, övningskört och helt enkelt mått bra! Några dagars återuppladdning kan man väll sammanfatta det som. Idag är vi hemma och mellanlandar lite, imorgon ska vi på kryssning. Puss

Söndag


Varit en helt okej helg, inte hänt så mycket.. Mycket i huvudet just nu dock. Varför ska beslut vara så svåra?

Ikväll blir det bio med Jossan och Bella, ska se Harry Potter! Har ganska höga förväntningar, alla säger den är jätte bra. Vi får väll se vad jag tycker. Imorgon åker jag och Henke ut till landet. Puss

-

Det som har hänt i Norge är helt galet, fruktansvärt. Så många oskyldiga som dödats...

"what kind of guy would I be, If I was to leave when you need me most"



klippet är så fint, hittar inte riktigt orden. Det här är fan kärlek. Att stanna och ställa upp för någon i vått och torrt är på riktigt. Kan själv inte ens föreställa mig hur hemskt det måste vara att råka ut för en olycka och sedan bli helt handikappad för resten av livet. Att han inte överger henne är.... Äkta, hittar inte riktigt orden för att beskriva det. 

När jag kollade på den här videon och lyssnade på texten började jag fan gråta. Vad bra man har det, varför måste man se något sådant här för att inse det? Så himla lätt att glömma bort hur tacksam man ska vara att man mår bra.

HEMMA


Tillbaka i gråa Sverige efter en underbar vecka på Kreta med Henke. Verkligen sjukt bra... Villl redan tillbaka. Sitter och tittar igenom lite bilder, dricker te, läser ikapp bloggar och lyssnar på musik. Imorse låg jag vid polen och stekte, nu sitter man här. Konstigt.

Återstår fortfarande en månad av sommaren, ändå kan jag inte låta bli att tänka på hösten. Så mycket som förändras då... Får tårar i ögonen och ont i magen. Måste bestämma mig hur jag vill göra i höst. Imorgon bitti blir det frukost med J&M som jag inte träffat på evigheter! Mys. Har en hel del att prata om.

Tatueringar (Förinställt)

Här om natten drömde jag att jag hade gjort tre(!!) tatueringar på skulderbladen, riktigt fula! Ett tecken på att jag inte borde tatuera mig? Hade värsta ångesten, tur att det bara var en dröm haha. Men det är sjukt snyggt med tatueringar... Bara man inte ångrar sig.



Idag fyller jag 19 (förinställt)


Foto: Wildfox

När ni läser detta ligger jag antagligen på en strand och solar och har det bra. Kan nog inte tänka mig ett bättre sätt att fira min födelsedag faktiskt... Andra året i rad jag är utomlands när jag fyller år.

Hoppas att ni har det bra, kommer massa bilder när jag är hemma igen xx

GREKLAND BOKAD

Litsa's Lefkoniko Beach

Känns sjukt bra att vara så här spontan. Igår bokade jag och Henke en resa till Kreta och imorgon åker vi, taggad! Så jag kommer bli ett år äldre samt få reda på intagningsbesked där borta. Känns bra!

Ikväll ska jag bara packa väskan, köpa spotify, tidningar och fira mig lite med familjen för tio i morgon lyfter vi. Ha det så bra hemma i Sverige, kanske förinställer något inlägg. Hemma igen den 21/7 Puss

Wildfox







Fina bilder från Wildfox

Natt

Okej, rubriken kanske överdrev lite men med tanke på att jag ska upp klockan 6 imorgon så är det nästan det...
Varit en lång med ändå rätt bra dag. Förväntningarna ligger i luften skulle man kunna säga. Utomlands, höstplaner, högskola, jobb och sånt... Man kan lugnt säga att man går på högvarv, på ett bra sätt. Spenderat förövrigt kvällen med att rensa ut mina kläder och umgås med Mihaela. Men nu måste jag sova, xx

Vardag

Måndag igen. Sitter på jobbet just nu, vänta på att det ska bli dags för paus och frukost. Helgen har varit hur bra som helst. I fredags åkte jag in till söder för att käka middag med Jossan. Hamnade på Orkideé. Satt där i några timmar, åt och pratade massa. Sedan mötte vi upp Mickis efter jobbet och satte oss på Medis kök och bar. Mycket bra kväll! I lördags var jag med Henke, vi gjorde absolut ingenting... Skönt efter en låång vecka.

Nu är det bra några dagar kvar på jobbet, sedan är jag ledig på riktigt!

Summer days/nights

F35ngi_large

Igår var det bad med vännerna sedan somnade jag hos Henke.

Fredag idag (så himla skönt!!!), så nu är det bara att igonorera att man helst bara skulle vilja lägga sig under täcket och istället vara glaaad och njuta att jag snart har helg! I kväll ska jag in till stan med Jossan, får se vad som händer. Nästa vecka är det bara tre dagars jobb, tummen upp.

My cup of tea


Godmorgon, upp med tuppen som vanligt. Dock inte så farligt som man skulle kunna tro. Solen skiner, jag mår bra och det är sommar. Vad mer kan man begära liksom?

Igår hade jag en grym kväll. Drog och bada med Henke, gick till centrum och sedan hem igen. Käkade tacos sedan totaldäckade jag framför teven. Roligt sällskap hehe..
Även idag är det sol, ska träffa Jossan och Elvira efter jobbet, woopwop! xx

True

tumblr_lkgtsgbTAl1qd2u4jo1_400_large

Sunny

Igår hade jag en otroligt skön kväll. Gjorde kebab och kollade på So you think you can dance i två timmar. Underbara program! Idag lyser solen utanför fönstret, man blir bara så himla glad. Kanske blir lunch i parken...

Förövrigt så har mitt sommarjobb förlängts, ska jobba fram till onsdag. Tre dagar extra alltså, känns bra.

Här får ni en dagens lista

Dagens humör: Galet bra
Dagens borde: Jobba
Dagens frisyr: Utsläppt, för en gångs skull haha
Dagens smink: Samma som alltid
Dagens klädsel: Jeans och linne
Dagens favoritlåt: Välkommen in, Veronica Maggio. Åh vad jag skulle vilja ha sett henne på peace and love! 
Dagens hatlåt: -
Dagens planer: Inget är spikat än, jobbar fram till halv fem
Dagens vill ha: Det är mycket man skulle vilja ha haha
Dagens längtan: Att kunna göra precis vad man vill när man vill... På onsdag kväll är jag fri
Dagens beroende: -
Dagens fundering: Lyckan är så himla instabil. Den kan gå rakt ner för stupet eller rakt upp i himlen på en sekund. Varför är det så?


Till månen och tillbaka



Hej! Sitter på jobbet just nu och vill hem hem hem... Känner mig så himla seg. Bara två och en halvtimme kvar. Ikväll blir det antaligen bara att ta det lugnt, kolla på so you think you can dance och sova. Man orkar inte med så mycket mer när man jobbar.

Måndag, dagens lista

Dagens humör: Sådär... Helt grått utanför fönstret också
Dagens borde: Ingenting förutom att jobba förstås
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens smink: Vardagssmink
Dagens klädsel: Jeans
Dagens favoritlåt: Den här
Dagens hatlåt: -
Dagens planer: Inget
Dagens vill ha: Macbook
Dagens längtan: Sol och ledighet
Dagens beroende: Ingenting
Dagens tråkigaste: Händer inget kul alls


Hur blev det plötsligt juli?


Första helgen i Juli. Väldigt blandad helg. Hade världens bästa fredag, åkte in till stan med Henke. Köpte fina kläder och åt godaste middagen med min fina, jätte mysig kväll! Sen... Gick det bara utför resten av helgen. Om man bara kunde göra om vissa saker. Menmen, träffade jossan och mickis en stund på lördagen och idag har jag varit på stan och fikat med Mickis. Jätte länge sen jag träffade dem, så hade väldigt mycket att prata om. Imorgon är det jobb igen.

Mitt liv känns så sjukt ovist just nu. Ingen aning om vad jag ska göra om en vecka, en månad eller i höst. Både bra och dåligt förstås, men just nu känns det bara jobbigt. Allt är upp och ner...

Dagens...

Dagens humör: Glad
Dagens stess: Inget
Dagens kläder: Chinos, linne och jeansjacka
Dagens vän: Ingen speciell
Dagens vill ha: Ray Bans wayfares (som förhoppningsvis blir mina idag)
Dagens mat: Matlåda haha... Fancy!
Dagens glädje: Helg
Dagens kärlek: Samma som alltid ♥
Dagens jobb: 7.30-15.00
Dagens väder: Ingen sol, men fortfarande varmt
Dagens saknad: Solen heh
Dagens sak: Köpte en earcuff idag

Thank god it's friday


Äntligen fredag, vad jag har sett fram emot den! Två dagars ledighet. Har ingenting planerat än, men blir nog bra ändå. Lite spontant göra-det-man-känner-för är inte helt fel. Jag ska i alla fall njuta.

Om två timmar ska jag in till stan och kolla lite i alla fall. Ha en underbar helg xx


RSS 2.0