Never let go


Studenten, underbara dag! (Gillar att vi står i längdordning haha)

Varit i stan hela dagen/kvällen med dessa tjejer! Kollade lite i affärer och åt tacobar. Sitter nu och tittar på Idol, spännande!

10.38


Godmorgon!
Sitter och äter frukost och lyssnar på musik. FREDAG! Idag ska jag först träffa Jossan sen ska vi möta upp Elvira också. Mys!
Men nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning och plugga lite innan det är helg på riktigt.

Nothing but the beat



Jag kan bara inte acceptera det, omöjligt. Det finns liksom inte. Ångest.
Viilka up's and down's man har... Livet är verkligen en berg och dalbana
och jag har tröttnat på att åka. Så him
la mycket. Varför kan det inte vara
mer som... Radiobilarna? Man kör runt, krockar lite lätt, skrattar, startar igen
och kör vidare. Varför dessa fall hela tiden i hundra kilometer i timmen?

Jag tror inte på karma. Och jag tror inte på en rättvis värld. Men jag hoppas att du vinner.
:o


Today




Idag har jag

- Druckit kopiösa mängder té
- Pluggat... Läst 3 kapitel, wiho... Heja mig!
- Spelat Wordfeud
- Gått en promenad i solen, himla fint höstväder

- Senare ska jag träna. PEPP!

Små ting



Älskar långfikor med fina vänner. Prata om livet, kärleken och att skratta. Att bli hög på socker. Att inte behöva säga nånting. Varit en perfekt dag, sovmorgon, seminarium och waynes coffee.

Sky



Sitter och lyssnar på musik, älskade Melissa Horn blandat med lite annat. Funderar på lite allt möjligt, tillexempel om jag ska köpa en macbook eller en pc som det är lite mer humana priser på... Lutar åt en vanlig dator faktiskt, så kan jag köpa en helt ny garderob också typ haha. Försöker också klura ut vad jag vill plugga till våren, om jag vill plugga... Svårt. Varför finns det inga lätta beslut?
Ikväll får jag sova ensam, kuul... Ensam med sina tankar som ingen kan stoppa.

Sometimes it's hard


Bara haft ett seminarim idag, annars har jag inte gjort så mycket. Känner mig väldigt seg, hoppas jag inte håller på och bli sjuk... Får inte hända! Så mycket som händer just nu, så många beslut som måste tas... Vad ska jag göra nästa termin tillexempel?! Plugga kurs, börja läsa på ett program eller jobba? Så svååårt.... Dessutom tenta nästa vecka, litteratur att läsa och så mycket annat som snurrar i huvudet.

Vart jag mig i världen vänder

Varit en rätt dålig helg, i princip allting har gått fel.... Men, nu är det en ny vecka! Idag är jag dessutom ledig, ska plugga massor och träffa Josefin tror jag. Resten av veckan har jag seminarier och föreläsningar för att vara ledig på fredag. Blir nog en bra vecka, trots att den är väldigt oplanerad än. Men som sagt så kan ju vad som helst hända, man kan aldrig vara riktigt säker på någonting. Vips, så blir man kastad på botten.

Fredag

Idag har jag inte gjort så mycket mer än gått på föreläsning mellan 13-15. Sedan dess har jag bara suttit och pluggat/spelat wordfeud/läst bloggar. Ikväll händer inget spännande alls, ska plugga. Rolig fredag, jag vet. Men har verkligen en heeel deeel kurslitteratur att läsa ikapp så passar på att göra det nu! Senare i kväll blir det väll en film eller nåt också. Nej, nu ska jag tillbaka till sociology of gender varvat med vetenskapsteori för nybörjare. För övrig har jag kommit på att det ger mindre ångest att plugga på en fredag (förutom att det är sjukt tråkigt) än på en söndag. På söndagar måste man oftast plugga, nu är det mer... Bra att få det gjort.

Shut up and dance

Första dansklassen idag, så jävla härligt! Stod typ och hoppade i en timme (inte bokstavligt) och efteråt kände man sig väldigt fräääsch. Har saknat den som fan faktiskt. IIIIIH....

Måste också bara säga att en av mina bästa vänner Mickis är tillbaka i Stockholm, som jag har saknat henne ♥ välkommer hem!! (Stockholm som för övrigt inte längre heter "hemma", Lund defineras som "hem" numera... Vad är det frågan om?!) Kärlek till dig i alla fall.



Födelsedagar

21 september idag, vilket betyder att Henke fyller 21 och Mickis 19! GRATTIS ♥♥

Jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd för storm

Hej! Suttit och pluggat sedan i morse, har en hel del att göra. Har insett att jag ligger rätt rejält efter i kurslitterature vilket inte är bra. Så nu ska jag försöka komma ikapp.


Blä

Världens sämsta dag. Vakande i morse av panik och trodde jag var död. Drömde att jag fått en sticka och av det fick jag blodförgiftning. Han inte träffa alla innan jag dog och hade värsta ångesten. Sen efter det har dagen gått utför. Seg föreläsning, huvudvärk, och nu ensam i ett tomt mörkt hus. Tror jag ska sova nu faktiskt.

Liten lista

Favoritcafé: Café 60, men egentligen är det sällskapet som räknas
Favorittidning: Styleby, veckorevyn
Favoritplagg i garderoben just nu: Mina svarta jeans, och alla varma kläder! Haha, gillar inte kyla
Byter gärna garderob med: Finns många, men kan inte komma på någon specifik
Vanligaste färgen på mina kläder: Grått, svart, vitt
Mitt rum kan beskrivas som: Nystädat(!)
Humör just nu: Sådär
Hur många kuddar sover du med: Har tre kuddar i sängen
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska
Kaffe, te eller inget? Mängder med te
Har du en besatthet? Haha nej, inte vad jag kan komma på.
Det här vill jag just nu: Vara långt långt borta, i värmen!


Under löven

Sitter och lyssnar på bästa Melissa Horns nya skiva "Innan jag kände dig". Lyssna! Är inte på toppenhumör direkt, lite stressad. Går runt och bär på den där konstiga och tomma känslan, inte kul. Mycket som händer den här veckan. Mickis fyller 19, familjen kommer hem från Florida, Henke fyller 21, har danslektion, Mickis kommer hem till Stockholm, har en del plugg att göra. Känner mig helt lost. Men det löser sig.

Why is monday so far from friday, and friday so near to monday?

Igår blev det en väldigt lugn kväll, var ute med hunden, lagade mat och sedan gick jag till pojkvännen... Kom hem vid tio tiden imorse, gick hem i spöregn. Kul. Nu ska jag fixa lite lunch, om ungefär en timme måste jag börja åka mot skolan.

Söndag


Hade en rolig lördagkväll! Först var det middag hemma hos Fanny och massa förande sedan drog vi till Entourage. Var hemma vid halv fem imorse... Lite seg idag, dock inte så bakis tack och lov.

Idag ska jag inte göra så mycket överhuvudet, har liksom inte ens gått upp ur sängen än, men jag måste hur som helst plugga. Har seminarium imorgon.


Birthday


Godmorgon!
Igår var jag hemma hos Bergkvist för att fira Fanny som blev 18! Rolig kväll. Ikväll blir det middag och sedan utgång. Inte helt fel att få en tvådagars firande när man fyller år. Att jag borde plugga blundar vi för för studen tycker jag. Har en del att läsa men det kan man ju alltid ta en annan dag haha.

kväll


Blev igen dans idag, min tränare var sjuk... Besviken. Menmen, får bli nästa vecka istället! Har bara tagit det lugnt hela kvällen istället, lagat middag, lyssnat på musik och såå. Imorgon är det föreläsning mellan 14-16 och sedan helg.

I keep dancing on my own

Hej, imorse vaknade jag på rätt sida. Älskar såna mornar. Speciellt när man är ledig. Gick en promenad med hunden, gjorde mig i ordning och åkte till körskolan. Fyrtio minuter senare åkte jag hem igen, gick rätt bra... Dags att köra lite oftare bara! Så fort familjen kommer hem från Florida bara, då ska jag köra massor.
Nu har jag suttit och pluggat någon timma, gick faktiskt oväntat bra! När jag läste igenom seminariefrågorna fattade jag ingenting, men efter gårdagens föreläsning och att jag nu verkligen satte mig ner och försökte fick mig att inse att det inte var så svårt. Allt fanns enkelt att hitta i boken/mina anteckningar. Toppen! Ikväll är det träning och jag är så galet taggad! Har längtat sååå... Glad? Ja. Haha herregud, hur kan humöret ändras så från dag till dag? Nu ska jag spela musik på högsta volym och fortsätta må så häär. Puss

Onsdag



Idag har verkligen humöret gått upp och ner. Rakt ner i botten och upp igen, helt utan anledning egentligen... Men i alla fall, idag har jag varit på en föreläsning, spelat massa wordfeud och bara chillat. Har sjukt långtråkigt faktiskt. Ska nog sätta på någon film eller nåt. Imorgon är jag förövrigt ledig, känns himla braaa.

Babbel

De senaste dagarna har jag, kollat massa film, träffat Jossan, varit på föreläsning, tagit det lugnt, ätit middag hos mormor, umgåtts med Henke, läst kurslitteratur (alldeles för lite dock), gått omkring i stan, ätit godis.... Alltså inte något speciellt heh. Varit ett par lugna dagar och det kommer de närmaste dagarna också vara. Däremot borde jag verkligen plugga, men det är så himla segt just nu. Imorgon är det föreläsning igen och jag skulle behöva förbereda mig lite. Får väll ta tag i det, puss.


Dansa med hjärtat



Så jävla vackert, gåshud.

Ledig fredag

Hej! Igår spenderade jag kvällen hos Henke, inte helt fel då det var evigheter sedan sist! Kom hem vid halv åtta i morse och somnade om direkt. Nu har jag varit vaken nån timma och ska strax sätta igång och plugga. Har en del litteratur jag måste läsa till nästa vecka då jag börjar en ny delkurs. Den muntliga tentan igår klarade förresten alla, såå lättad!

kväll


Har ingen kraft eller lust att göra nånting. Sitter och kollar på tv utan att egentligen titta. Ska nog fixa en kopp té sen ta och sova. Puss

"Det är okej att känna"




Vidrig sjukdom, det drabbar så många oskyldiga fina människor. Men det är okej att känna.

Höst

Godmorgon!
Idag är jag ledig, vilket känns väldigt skönt med tanke på vädret utanför fönstret. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra idag. Har en känsla av att jag kommer bli uttråkad... Men jag ska inte klaga. Ska nog kolla på en film nu eller nåt. Borde hämta ut mina böcker till nya delkursen på måndag också. Får se om jag gör det senare då det förhoppningsvis har slutat regna! Riktigt höstväder idag, det känns att det inte är sommar längre.


Heartbeat.

Så mycket som händer runt omkring en hela tiden som man inte kan kontrollera. Bra och dåliga saker, kärlek, orättvisor... Det är ingen idé att försöka ha koll på allt, ta hand om allt, bry sig så himla mycket. För man kan aldrig styra någon annan. Man kan inte ändra på saker, det enda man kan göra är att se till så man själv är i balans. Varför låta sig må dåligt över sånt som är bortom sin kontroll?

Jo, för att man bryr sig om sina nära och kära, och hur lätt det än är att säga att man ska se sig själv i första hand så går det inte. Man är inte mer än människa och är det någon som är trasig så vill man laga. Oavsett om man kan eller inte. Nånting jag har lärt mig är att livet inte är rättvist och att människor får stå ut med saker som dom inte är värda.

Hoppas det inte blev för flummigt och luddigt... Kärlek.

Jag har...

JAG HAR I MITT LIV:
(x) Rökt
( ) Snusat
( ) Drogat
(x) Druckit så mycket att jag spytt
( ) Stulit en bil
( ) Hånglat med samma kön
(X) Sovit i samma säng med samma kön
(X) Varit kär
( ) Blivit dumpad
( ) Dumpat någon
( ) Haft sex på offentlig plats
( ) Blivit arresterad
( ) Gått på en Blind Date
(x) Skolkat
( ) Sett någon död
(X) Varit Utomlands
(X) Flygit flygplan
(X) Gått vilse
( ) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa
(X) Lekt tjuv och polis
(x) Sjungit karaoke
(X) Busringt
(X) Fångat en snöflinga på tungan
(x) Dansat i regn
(X ) Skrivit till Jultomten
(x) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(X) Blåst såpbubblor
(X) Grillat på en strand
(X) Åkt inlines
(x) Åkt skidor
(X) Åkt skridskor
(x) Åkt snowboard
( ) Genomgått en operation
( ) Varit förälskad i en lärare
( ) Haft sex med min lärare
( ) Sett en del av mig själv brinna
(X) Ätit sushi
(X) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(X) Gjort en snöängel
(X) Haft ett te-party
(X) Byggt ett sandslott
(X) Hoppat i en vattenpöl
(X) Hoppat i en lövhög
(x) Somnat i skolan/på jobbet
( ) Använt ett falskt id
(X) Tittat på en solnedgång
( ) Varit med i en jordbävning
(x) Rört en orm
(X) Sovit under stjärnorna
(X) Blivit kittlad
(/) Blivit bestulen
(X) Blivit missförstådd
( ) Vunnit i en tävling
(X) Gått mot rött
( ) Blivit avstängd från skolan
( ) Varit i en bilolycka
( ) Haft kramp
(X) Ätit ett helt glasspaket på en natt
(X) Hatat mitt utseende
( ) Varit vittne till ett brott
( ) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna
( ) Skrivit ett kärleksbrev
(X) Tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(X) Fått en önskan inslagen
( ) Haft sex med ett djur
( ) Smakat torrfoder till ett djur
( ) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne
( ) Kysst en spegel
(X) Sjungit i duschen
( ) Drömt att jag gift mig med någon
( ) Slickat på en lyktstolpe på vintern
(X) Suttit på ett tak
( ) Skrikit så att jag inte fått luft
(X) Pratat i telefon i mer än 4 timmar
(X) Stannat uppe hela natten
( ) Inte duschat på en vecka
(X) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(X) Klättrat i träd
(X) Haft en koja
( ) Blivit puttad i en pool med kläderna på
(X) Brutit någon kroppsdel
( ) Fångat en fjäril
(X) Glömt någons namn
(X) Sovit naken
( ) Tatuerat mig
( ) Piercat mig på annat ställe än öronen
( ) Dykt djupare än trettio meter.
( ) Hoppat fallskärm

Weekday


Idag var jag i skolan i några timmar och pluggade. Imorgon har vi opponering på någon annans essä. Får se hur det går...

Nu sitter jag bara och slökollar lite på tv, så himla trött av någon anledning. Ska bara ta det lugnt resten av kvällen.

Söndagens


Dagens humör:
Lite söndasångest, men ändå på bra humör!
Dagens borde: Plugga, tror ni att jag gjort det eller? Nej...
Dagens frisyr: Haha, kaos
Dagens smink: Ingenting alls
Dagens klädsel: Linne och chinos
Dagens favoritlåt: Set fire to the rain - Adele
Dagens hatlåt: Loca (what the fuck), vet att den inte är ny men så himla dålig!
Dagens planer: Ingenting speciellt, förutom att jag borde pluggat lite
Dagens vill ha: En ny mysig halsduk!
Dagens längtan: Längtar inte efter något speciellt, väldigt nöjd med hur allting är just nu.
Dagens fundering: Ingenting speciellt...

Helgen





Har haft en väldigt bra helg. I fredags var jag ut med Jossan och Elvira, dansade, drack, shotade och hade kul. Kanske lite för kul... Mådde inte jätte bra i lördags. Men jag åkte i alla fall i väg till Tumba för att möta upp Jossan. Köpte pizzadeg och gjorde världens godaste pizza! Resten av kvällen satt vi på altanen med syster, christian, hans kompis och henke. Pratade, spelade spel och lyssnade på musik. Gick väll och la mig vid fem tiden i morse så idag sov vi bort halva dagen. Ångest. Hade hur som helst en trevlig helg. Nu måste jag verkligen sätta igång och plugga, jag är inte så taggad på det... Men ikväll är det Idol! xxx

+

Idag har jag varit på stan med syster! Kollat runt i affären, förundras av det mystiska vädret som växlat mellan sol-regn-sol-blåsigt-regn och självklart även ätit sushibuffé. Emma är så pass mycket stamkund där så vi fick gratis läsk haha, ganska illa men äsch det är gott. Sen rullade vi hemåt (typ bokstavligen) och jag har duschat och sovit litegranna. Nu börjar det bli dags att göra sig i ordning för utgång ikväll med finaste Josefin och Elvira.

Friday


Godmorgon!
Kom hem för en liten stund sen från Henke, när han gick till skolan gick jag hem. Sitter just nu och äter frukost och funderar på om jag ska börja med tentafrågorna. Har kollat igenom dom, och de verkar inte jätte lätta precis... Men hur kunde jag förvänta mig något annat!

Springturen igår var sjukt jobbig. Jag visste att jag hade dålig kondition, men jag har nog aldrig haft såhär dålig. Pinsamt! Dags att träna upp sig lite kanske... I alla fall till en "normal nivå". Hej träningsvärk, att gå i trapper är just nu så nära döden man kan komma. Men det är väll lite skönt det med, då vet man att det har tagit.

Dagens


Dagens humör:
Glad, har helg nu!
Dagens borde: Fixa massa saker, bland annat skicka i väg csn-pappret för att få studiebidrag!
Dagens frisyr: Oborstat, inte gjort mig i ordning ännu
Dagens smink: Osminkad
Dagens klädsel: Bekväma
Dagens favoritlåt: The script - for the first time
Dagens hatlåt: Kommer inte på någon speciell...
Dagens planer: Posta brev, ut och springa(!), promenera med hundarna, plugga lite och antagligen träffa henke.
Dagens vill ha: Kläder och en macbook
Dagens längtan: Träffa vännerna
Dagens beroende: Sötsaker
Dagens fundering: Var tog Lauren vägen i The Hills? Mitt i säsong 5 försvinner hon. Någon som vet varför? Nu blev det betydligt sämre, tappade lust att kolla vidare.

RSS 2.0