GOTT NYTT ÅR

Nu sticker jag snart in till stan! Ha en bra sista kväll på det här året.

One day

Den här veckan har det varit jobb varje dag. Igår träffade jag dock Jossan och Elvira. Skulle gått på bio men fanns tyvärr inga biljetter kvar, så blev middag istället på Friday's. Gott!
För övrigt känns det som jag håller på att bli sjuk, fuuuuck. Får inte bli sjuk!! Så ikväll ska jag kurera mig med halstabletter, te, chan yang, alvedon, nässpray och massa frukt så hoppas jag på att jag i alla fall inte vaknar sjukare imorgon. Vem vet, förkylningen kanske mirakulöst försvinner haha?

Mitt 2011/Del 2

September: Ganska händelselös månad, föräldrarna och lillebror åkte till Florida. Pluggade, var ute, fikade med vänner. Mihaela fyllde 19 och Henke 21!


Oktober: I oktober blev jag lite ledsen när jag insåg att hösten var här. Ville fortsätta med sommaren, såklart... Hade mycket i skolan och spenderade många kvällar framför film/på fik/mys.


November: Dessa mörka månader påminner väldigt mycket om varandra. Man märker verkligen att det är på sommaren jag lever. Det är mörkt och kallt. Men nu började nedräkningen till julen och jag åt sjuka mängder lussebullar. Spänande månad, inte.



December: Julmånaden. Väntade på snön som aldrig kom (inte mig emot), köpte juklappar, började söka jobb, gjorde jobbintervjuer och firade självklart jul!






Mitt 2011/Del 1

Tänkte göra en liten mini sammanfattning av 2011 månad för månad. Sånt kan alltid vara roligt! Hänt sjukt mycket detta år.

Januari: Jag började dansa i en ny grupp, f2, och var så sjukt glad. För övrigt så jobbade jag rätt mycket på mitt projektarbete som skulle vara klart under våren. Ganska händelselös månad faktiskt.

Februari: I slutet av februari/början på mars var jag, jossan och mickis en weekend i underbara London! Älskar den staden (har i och för sig inte varit i så jätte många) men den har liksom allt och är så mysig. Det var fyra dagar av shopping, starbucks, biobesök, såg staden, godaste frukostarna i mitt liv, bio och vandrade runt i hyde park. Kärlek.





Mars: kom hem från London och den 18e mars fyllde min fina vän jossan fyllde 19 år! Besökte även Stockholms Universitet för att bestämma mig för vad jag skulle plugga. Längtade väldigt mycket efter våren och studenten!

April:
Skrev högskoleprovet, sökte till högskolan och hade efter mycket problem vår studentskiva.


Maj: Mösspåtagning, studentfotografering, valborgsfirande, Josefines feta projektkonsert och Bellas skiva som blev väldigt lyckad! En väldigt rolig månad då man verkligen såg fram emot studenten!



Juni: Den 1 juni tog jag studenten och det är nog på riktigt den roligaste dagen i mitt liv! Sån otrolig lycklig dag, går inte att beskriva i ord riktigt. Man skrek, sjöng och firade hela dagen. Champange frukosten, vägen till skolan, avslutning i klassrummet och aulan, Utspringet och sedan FRIHET. Därefter var det flaket (sjukt jävla kul) och sedan mottagning hemma och på kvällen slutskiva. Obeskrivlig dag. Dagen efter var det Jossans skiva, sjuukt sliten men det var kul ändå! Resten av månaden spenderade jag mest på jobbet och tog även årets första dopp. Var så lycklig. Firade midsommar med världens finaste.




Juli: Njöt av sommaren. Badade, solade och jobbade lite till. Sedan drog jag och Henke till Grekland, Kreta, helt spontant. Underbar resa! Kan inte gå fel liksom. Hade världens bästa resa och födelsedag(!). Spenderade även några dagar på landet och hade några utekvällar.


Augusti: I Augusti drog jag och familjen till Spanien, Palma. Väldigt mysigt! Solade, badade, shoppade. Hann även med en liten tripp till Magaluff för en utekväll med syster och hennes pojkvän. Mickis flyttade till Lund och jag förstod inte hur jag skulle klara mig. Men det gick. Oväntat lätt att hålla kontakten, blev helt naturligt. Lite avstånd gör ingen skillnad liksom haha! Fick världens finaste överrasknings-födelsedagsmiddag!
25e Augusti blev min LILLAsyster 18 år, helt galet... Jag fyllde ju precis 18? Den 29e började jag högskolan. En helt ny värld, så annorlunda än gymnasiet. Men ändå så mycket bättre på så många sätt! Äntligen får man plugga nåt man verkligen vill också.

 

Säkert glömt massa viktigt (säg till!) men det har verkligen hänt en hel del så svårt att få med allt. Del två kommer inom kort.


Annandagen


Idag firade vi julafton nummer tre hos mormor. Mysigt, känns inte som man gjort annat än att äta den här helgen.
Innan mormor var jag på stan med Henke, lyckades faktiskt fynda lite fint på rean och ett par jeans som var välbehövliga. Mycket nöjd.
Allt som allt har det varit en fin jul, kan inte fatta att den är över bara. Gått så himla fort. Nu blir det sängen, ska upp väldigt tidigt imorgon och jobba. Puss

Juldagen


Om två timmar ungefär ska vi bege oss till farfar för att fira julafton nummer två, "engelsk jul". Kalkon, plumpudding och allt sånt! Ha en fin dag.

GOD JUL



JULAFTON. Hoppas ni får en underbar dag! Snart kommer släkten hit, blir massa mat, klappar och sånt mysigt. God jul!

Dan före dan

23e december idag! Har fått lite julstämning nu måste jag säga. Det har gjorts julgodis, julskinka och lite annan julmat. Julmusiken är på och granen klädd. Mysigt.


Julfina hundar.

Visdomsord.


"Någon sa till mig för ett litet tag sedan att livet är jätteenkelt. Det är bara vi som komplicerar det mer än vi behöver. Och jag försöker verkligen tänka på det. För det är ju sant och rätt. Jag är en mästare på att komplicera mitt eget liv istället för att se enkelheten i den, njuta av det fullt ut och inte gräva ner mig i mina egna diken. Jag ska verkligen försöka bli en lite enklare människa för 2012. Jag tycker inte det låter så tråkigt, tvärtom, härligt med enkla människor ändå"

Michaela Forni

Njut av dagen


Onsdag.


Idag har jag varit på jobbintervju, fått julkort av finaste Moa ♥ och ikväll ska jag träffa bästa vännerna! Helt okej dag heh.

.


Do what you love/love what you do

Lite tveksam om jag ska fortsätta blogga, men för tillfället är jag tillbaka i alla fall. De senaste dagarna har det hänt en hel del måste jag säga! I söndags var det fjärde advent(!) och jag gjorde min första jobbintervju. Redan imorgon ska jag ha min andra, kan knappt fatta det. Annars har jag skrivit tenta, fått jullov och slagit in lite julklappar. Idag ska jag in till stan och handla de sista klapparna. Känns bra att ändå vara ute i så bra tid. Annars är det ju lätt att man är ute i sista sekund haha. Snö har vi fått också, vet dock inte om jag gillar det...

Fjärde advent

Skrev precis en lång text men raderade den. Helt ointressant. Varför bloggar jag ens?

Torsdag


Känns som jag har lite varanann dag humör just nu haha, knäääppt. Gick hur som helst till Henke i går kväll och då blev det mycket bättre såklart. Just nu känns det som allt bara flyter på, är så glad! Får se hur länge det håller i sig...

Idag är jag ledig så jag sitter och pluggar, måste klara den här tentan alltså! Skulle vara så skönt. Mest med tanke på att jag har en till tenta efter lovet.

Vad ska det bli av mig

Ingen bra dag idag. Sovit alldeles för få timmar, stressad, trött och jätte yr. Ska krypa ner i sängen nu och försöka plugga lite. Massor av kurslitteratur att läsa samt plugga till tentan....

Idag efter skolan var jag förövrigt och köpte världens mysigaste halsduk/huva från H&Ms samarbete med The girl with the dragon tattoo (som jag måste se). Så mysig!


Lucia

Idag är det Lucia! Ingen har nog missat det haha. Har väll inga direkta julkänslor, men de borde komma snart... Igår köpte jag (de flesta) julklapparna. Några kvar men känns bra att vara ute i ganska god tid måste jag säga. Annars idag så har jag varit på föreläsning och pluggat till tentan. Jag kommer misslyckas känns det som, känner mig lite värdelös om jag ska vara ärlig. Men det kan ändå inte förstöra mitt underbara humör, så förväntansfull.

Tredje advent


Redan tredje advent, galet vad tiden går fort! Idag har jag inte gjort så mycket mer än att ha pluggat, ätit godis, sökt jobb och slappat. Helt okej söndag. Imorgon blir det skooola igen.

Who run the world


Så himla glad i hjärtat. SÅ himla bra dag, trots att jag gick upp vid sju imorse. 8 timmars dans, tre shower, party bakom scenen, samma spellista om och om igen och så sjukt bra dag! Taggad. Ser redan fram emot nästa termin, då jäävlar. Just nu vill min kropp en sak och mitt huvud en annan. Mitt huvud vill gå ut och festa, dansa och ha kuuuul. Sjukt taggad faktiskt. Min kropp skriker däremot nej, den är helt död, mina knän bultar. Tyvärr vinner nog kroppen idag haha. PUSS på er.

Finn ett (hundra) fel


Idag har precis allt gått fel. Försovit mig, förseningar (fram och tillbaka), trött. haft en fuldag, inte hunnit ätit ordentligt och... Ingenting har verkligen inte blivit som jag tänkt mig. Ska iväg och träna snart, om jag är taggad? Nej. Men jag blir förhoppningsvis peppad när jag är där.

Onsdag

Godmorgon! Idag mår jag mycket bättre, så skönt. Det hjälpte att bara vila en hel dag.. Kollade på två eller tre filmer igår tror jag haha. Mysigt ändå. Dock fortfarande ont i halsen men det är helt okej. Idag ska jag åka till skolan och lämna in min tenta och sen handla julklappar. Kan inte fatta att det är jul snart, men nu lär jag komma lite i julstämning. Ha en bra dag!

SNÖ


Snöade lite smått i går kväll när jag var ute och övningskörde (halt också, läskigt!) men att det skulle ligga kvar under natten trodde jag inte. Fick en smärre chock när jag drog upp persienen imorse.

Sitter just nu i soffan och tycker synd om mig själv. Jätte ont i halsen, huvudet och värker i kroppen. Jag har inte tid att vara sjuk! Vill bara sova, men mycket som händer. Nu måste jag skriva klart min hemtenta som nästan är klar plus ytterligare en text. Sen ska jag lägga mig och titta på film/sova. De kommande dagarna måste jag vara pigg för då ska jag, träna (inte bra...), körlektion, lämna in tentan, börjar en ny delkurs samt show i helgen. Ja, man får tycka synd om sig själv ibland!

-


Haft världens segaste dag, till och med glömde att de är andra advent idag, inte okej. Inte ens gått utanför dörren idag och jag är sjukt uttråkad...

Söndagens status

Dagens humör: Okoncentrerad
Dagens borde: Skriva hemtenta!!
Dagens frisyr: Oborstat haha
Dagens smink: Inget smink
Dagens klädsel: T-shirt och leggins
Dagens favoritlåt: Just nu - Laleh
Dagens planer: Pluuugga
Dagens vill ha: Önskar jag vore i ett varmt land just nu
Dagens längtan: SNÖ, börjar kanske bli dags?
Dagens beroende: Musik och té, räddar min dag!
Dagens tråkigaste: Måste plugga hela dagen...


Victoria's secret fashion show 2011

Utan dina andetag



Fredagar brukar kännas såhääär bra, men inte idag. Hemtenta hela helgen som sagt. Men jag orkar inte börja på den idag. Tar tag i det imorgon istället!


Första december


Idag har jag pluggat, varit på föreläsning, hälsat på farmor och dansat. Bra dag! Nu är jag dock helt slut... Imorgon blir det seminarium och sedan lägger det upp hemtentan vid 16. Det var den helgen liksom, kul. Godnatt

RSS 2.0