Sista sommardagen

Mitt huvud är trött och min kropp är pigg, eller nåt! Haha, det där lät ju konstigt... Jag är så sjukt taggad på att börja dansa igen, om två veckor startar den. Jag ser verkligen fram emot denna termin. Så himla härligt, obeskrivligt. PEPP. Jag är så himla glad för allt som ska hända denna höst samtidigt som jag inte vill att sommaren ska vara över, min favoritårstid, min tid. Men nu ska jag se framåt. Mot en ny period med högskola, körkort och allt det. Känslan att allt är möjligt och ligger framför en.

A beautiful Love story


This doesn't normally happen to me. I'd describe myself as an average girl, pretty, tall and skinny. Average. I've been called beautiful but by people that I didn't take seriously. I was so surprised when he messaged me. He wanted to hang out with me! We met briefly through friends and made light conversation. But, there was something about me that he liked. I was so nervous for our first date. I was a mess. But sitting in his car I relaxed and conversation just flowed. It was so easy with him. I could be myself and not worry about how dorky I looked when I laughed or how uncoordinated I am. He loved every bit of me. I soaked it all in. Every time I get a text or thought about him my stomach would get all funny, like there were butterflies where organs should be. When he told me he had to go, I didn't know what to do. It's not like I fell in love with him after that short amount of time. But I was definitely in like with him. I can tell he's thinking about me when he texts me first or in the middle of the night. I get a goofy grin whenever I text him. If I didn't know any better I'd say I'm falling in love with him. He knows it too. I can't wait until he comes back :) This truly doesn't happen to me. But it did when I least expected it, if you're not looking for love, it'll look for you.

Source
: Lelove

Sky full of lighters


Jag är helt slut. Imorse hade jag seminarium mellan 8-10 och sedan satt jag och min grupp kvar och skrev vår essä i 5 timmar. Var lite seg i huvudet efter det kan jag ju säga... På väg hem köpte jag en kalender och fyllde på mitt accesskort. Resten av kvällen ska jag måla naglarna och kolla på True talent. Låter lagom komplicerat tycker jag.

30 augusti

Imorse var jag på min första föreläsning, väldigt intressant faktiskt. Tror helt klart att jag har valt rätt kurs. Dock märks det att jag inte är van att gå upp så tidigt. Somnade en timme(!) vilket typ aldrig händer i vanliga fall. Oups, kanske inte var det smartaste att lägga sig i sängen... Nu ska jag lyssna på lite musik så jag piggna till sedan försöka att läsa klart kursboken! Tar verkligen hundra år. Ha det bra, puss.

Effektiv kväll

Har fått väldigt mycket gjort nu på kvällen. Övningskört, läst i kursboken, anmält mig till högskoleprovet (ångest) och strax tänkte jag ta och kolla på svenska hollywood fruar. Imorgon blir det tidigt, börjar klockan 8. För övrigt har jag hamnat i den seminariegrupp som ska vara i skolan mellan 8-10, kul. Men det gäller som tur är bara några veckor. Sen gillar jag inte att vara i skolan/koncentrera mig på kvällen. Så det här passar nog bra. Fast jag måste gå upp typ 6...

Day one


Första skoldagen idag. Hade endast en "introduktionsföreläsning" på en timme, sedan slutade vi. Imorgon startar min kurs på riktigt och jag ska ha min första föreläsning(!!). Hittills vet jag inte riktigt vad jag tycker, inte fått något intryck av klassen än eller kursen eftersom den inte satt i gång än. Klassen är förövrigt blandade människor från både olika program och fristående kurser. Senare ska vi bli indelade i olika grupper.... Vi får se hur allt blir! Högskolan är i alla fall helt annorlunda än gymnasiet. Vilket absolut inte är något dåligt, tror det här kommer bli jätte bra.

Nu ska jag läsa lite ur kurslitteraturen och sedan ta en promenad med hundarna.

Griper tag i vita blad



Idag är det sista dagen på mitt sommarlov. Imorgon börjar skolan, och ett nytt kapitel i mitt liv. Det är ju så livet fungerar, man har olika perioder i livet och nu är jag påväg in i nästa; högskolan. Vänder blad och skriver på en ny historia. Känns bra.

Sommaren 2011 har varit otroligt bra! Tagit studenten, jobbat, solat, badat, varit i grekland med min fina, umgåtts med vänner, utgångar, gjort spontana saker, varit på landet och njutit. Men jag är redo att lämna sommaren bakom mig nu och gå in i hösten. Gymnasiet är jag så klar med känner jag.

Bridesmaids



Filmen igår var sjukt roligt! Herregud vad jag skrattade... Hoppas det kommer en uppföljare.

Idag kommer hela släkten hit för att fira Emma som fyllde 18 härom dagen. Fullt upp idag alltså, puss.

Goodbye



Imorse så åt jag pannkaksfrukost med Jossan och Mickis. Sjukt sorgligt då hon åker till Lund imorgon bitti... Kändes som den sista måltiden, vilket det givetvis inte är! Vi lär ju våldgästa henne hehe. Hon kommer få det huuur bra som helst.

Ikväll blir det bio med henke, mys! Puss

Emmas dag

Hej!
Idag har jag mest åkt runt känns det som. Först lunchade jag med Henke, sedan skulle han i väg och skriva tenta och jag åkte in mot stan. Köpte en födelsedagspresent till Emma som fyller 18 idag och därefter hem. Strax efter att jag kom hem följde jag med mamma och handla mat i Tumba, hämta tårta och så. Sen dess har jag bara duschat och suttit här. Ikväll blir det födelsedagsmiddag för 18 åringen! Herregud, kan inte fatta att det är över ett år sedan jag blev 18. Tiden går fort.

Lista



Namn: Sofia

Piercingar
: Fyra, alla i öronen

Tatueringar
: Nej, vill inte göra någon förrens jag är helt säker. Vet inte ens om jag vill ha någon, även om det är sjukt snyggt.


Längd
: 170

Skostorlek
: 37/38

Hårfärg
: Blond

Fräknar
: Nja, får det på sommaren.

Motto
:

Kär?
Jaaa

Önskar du att du bodde någon annanstans? Skulle gärna bo någon annanstans under vinterhalvåret.

Senaste...

Filmen du hyrde? Hyr aldrig film... Men senaste filmen jag såg var step up 3

Filmen du köpte?
Kommer inte ihåg.

Låten du hörde
: My heart is refusing me acoustic - Loreen

Låten du laddade ner?
Lyssnar på spotify

Personen du ringde?
Pratar nästan aldrig i telefon...

Personen som ringde dig?
Mickis

TV-program du såg?
The Hills


Favorit...

Låt: Kan inte välja en låt, men just nu lyssnar jag mest på Melissa Horn och Veronica Maggio.

Sak att göra: Umgås med fina människor! Göra saker som får en att må bra.

Sport
: Dans

Kläder
: Har ganska många favoriter. Mina svarta jeans ligger i topp, funkar alltid. Och mina converse, mina älskade converse.

Film
: Twilight, The notebook, The proposal, med flera

Bil
: En som rullar? Hahah, nä men jag bryr mig inte

Serie
: The Hills, Glee, vampire Diaries, Gossip Girl, Sex and the City... Finns så mååånga!

Ord: "Kanske" hahah, säger det nog lite för ofta...



Har du någonsin...

Ljugit för någon?
Vem har aldrig ljugit någon gång?

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Nopp

Träffat någon från internet IRL? Man har ju typ alla vänner på fb?


Senaste...

Boken du läste? Teoriboken

Personen du fick e-mail av?
Farmor

Personen du fick brev av?
Lönespec

Personen du fick sms av?
Henke

Gången hela din familj åt middag tillsammans?
Några dagar sedan

Saken du köpte?
Kläder

Onsdag



Tidigt imorse hade jag körlektion, gick rätt bra... Sedan jag kom hem har jag suttit och tittat på The hills, kan inte sluta! Men nu tänkte jag sätta i gång med att läsa lite ur en bok som jag ska ha i skolan senare. Borde försöka läsa ut den tills måndag. Hm, får se hur det går. Puss

Dear monday


Idag skrev jag in mig på en körskola och bokade en lektion. Hjälp. Läskigt med en ny bil man inte är van vid, men det blir nog bra. Annars har jag inte gjort så mycket mer, småshoppat lite och marathon tittat på The Hills. Sitter just nu och väntar på att säsongspremiären av Svenska Hollywoodfruar börjar, så roligt! Maria Montazami är så sjukt skön, hundra procent sig själv.

Sysselsättning


Sedan jag kom hem har jag varvat The Hills med körteoriboken, nu är den utläst! Känns bra att jag äntligen går lite framåt i alla fall. Imorgon ska jag nog skriva in mig på någon körskola...

Last night

Igår kom jag hem till Jossan och där väntade en överraskningsmiddag. Så himla fint och otroligt gott! Trerätters middag och vin med mina fina vänner ♥. Fick också presenter, första säsongen av Gossip Girl och ett jätte fint armband. Tack!!
Vi satt där och pratade, drack vin och lyssnade på musik i några timmar innan vi drog ut (i regnet) mot Sommar... Vid centralen insåg vi att det inte ens var någon idé att ens gå dit utan vi drog till ett annat ställe istället. Lite misslyckad avslutning på en sjukt bra kväll! Vädret kan verkligen förstöra. Har typ regnat i ett dygn nu, men nu ser det ut som solen skiner lite i alla fall.







Friday night



Ikväll blir det middag och sedan utgång med Jossan och Mickis. KUL ATT DET REGNAR! Blir nog hur som helst trevligt, blir sista riktiga kvällen med Mickis innan hon flyttar. Buuhu, får ont i magen. Hur ska det gå när du inte bor 5 minuter från mig längre?

23.54

Har verkligen inget liv, sitter fortfarande och tittar på The Hills... Man totalt fastnar. Börjar dock bli sjukt rastlös.

För övrigt så har jag även kollat i genom alla kurslitteratur jag behöver i höst, det är en hel del kan man ju säga. Usch vad jag är förvirrad just nu. Känner mig helt vilsen.

Onsdag

Igår var jag i stan med Elvira och käkade sushi (man kan verkligen aldrig tröttna) och sedan umgicks jag med Henke på kvällen.. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att marathon tittat på The Hills. Inne på säsong två nu, helt fast. Har en känsla av att jag kommer sträck-kolla alla sex säsonger hehe.

15 augusti

Igår var jag i stan med Mickis, käkade lunch och kollade lite i affärer. Var hemma en stund och gick sedan till Henke.
Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än att äta frukost och kolla på film. Har även anmält mig på webben till kursen jag ska läsa i höst. AAH... Kan inte smällta det. Så mycket mer än så händer inte idag tror jag. xx

Someone like you

Mysig kväll hos Jossan. Bara ätit massa god mat (ser ni mönstret? haha), pratat och badat jacuzzi. På himlen var det miljoner stjärnor och fyra stjärnfall som jag lyckades missa. Hoppas det inte var ett dåligt tecken på nåt... Jossan fick hur som helst många önskningar. Jag älskar verkligen att vara ute på kvällen/natten. När allt är tyst, månen lyser starkt och stjärnorna finns ovanför huvudet. Det är så mysigt och vackert, men man känner sig så otroligt liten.

Fast magiskt är det.

I want to go to the seaside


Väll medveten om att uppdateringen inte är den bästa här, tänkte jag slänga in några ord. Sedan jag kom hem har jag hunnit fika, ätit på holken, träffat några vänner, gått runt i stan, haft avskedsmiddag, övningskört, gått nattpromenad och träffat pojkvännen. Mestadels ätit alltså haha, som vanligt. Middagen igår kändes som sista måltiden, så himla overkligt att hon ska flytta iväg. Får tårar i ögonen. Men, som tur är träffar jag henne igen innan hon åker!

Ikväll blir det middag hos Bergkvist, mycket mer än så kommer nog inte hända denna lördag. Puss

Far away

Riktigt tungt att vara tillbaka i regniga och gråa Sverige efter 5 dagar med 30 grader i Spanien. But that's life. Landade vid elva tiden igår och var väll hemma vid ett ungefär. Dagarna där borta var bra och en del mindre bra... Det var mycket som gick fel kan man väll säga. Förutom de var det förstås underbart.

Idag har jag umgåtts med mickis i regnet. Herregud vad det regnade! Gick runt lite i stan, käkade och pratade massa. Det var sjukt länge sen vi träffades... Ikväll blir det bara mys med mig själv och en film skulle jag tro.



Jag börjar tro att vi kan gå genom eld


Livet är så perfekt just nu. Vill bara pausa och leva i den här bubblan. Hur som helst, varit hemma ett par dagar och bara chillat, packat om väskan, städat (snark... zzZ), varit i stan och imorgon drar jag vidare på nya äventyr! Då blir det Spanien, Palma. Ska bli underbart, bättra på brännan en sista gång, umgås med familj och släkt och äta tapas.

Det känns äntligen som om allt bara kommer lösa sig, det gör det alltid. Hösten kommer bli bra.

RSS 2.0