Onsdag

Idag har jag varit ledig och jag måste säga att jag varit sjukt effektiv! Skrivit uppsats, läst litteratur, promenerat med Mickis, beställt ny kurslitteratur, skrivit CV/personlig brev, städat, varit ute med hundarna... Har sådan energi idag! Var länge sen jag var ledig och faktiskt var hemma hela dagen. Nu tänkte jag läsa senaste numret av Styleby, dricka te och äta choklad.

En dag

Sitter och dricker té, lyssnar på musik och äter lussebulle (seriöst, hur många har jag ätit den senaste veckan!!? Detta är min andra Idag). Så himla lycklig för att jag äntligen har fått tillbaka min dator från reparationen. Om jag har saknat den!

Nu blir det film. Puss

Cirkeln är sluten


Idag har jag långfikat med Josefine/pluggat, eller aa... Typ i alla fall, gick väll så där haha! Sen mötte vi upp Mihaela och åt pizza. Mys. Nu ska jag sova, imorgon väntar föreläsning och jobb. Puss

Det blir inte alltid som man tänkt sig


Att sitta två timmar på vårdcentralen och glo va inte precis höjdpunkten på denna dag, men nu är jag i alla fall hemma igen! Nu har jag ätit lunch och ska strax in till stan och plugga med Jossan.

1:a Advent



Första advent i dag och jag börjar få julkänslor! Julstjärnor, ljusstakar, lussebullar och idag var jag även på en lite adventskonsert. Saknas bara lite snö såå. Börjar bli dags att tänka på julklappar snart, men det blir väll att jag inhandlar alla i sista sekund som vanligt.

Onsdagen i punktform

- Sovmorgon med Henke <3
- Pluggat
- Rival med Emma. Sinnesgod citronpaj!
- Bra besked
- Besvikelser

Wrong

Hur kan livet vara mycket upp och ner? Jag förstår inte. Imorgon är jag ledig men måste plugga, fixa lite saker och sedan en fika med Emma! Är ju egentligen en bra dag men känner mig bara så himla stressad, ful och bara.... Jag vet inte.. Höstdepression? Ge mig lite sol nu! Jag behöver det.

Uppskattar.

Måndag, en mycket bra sådan. Har varit ledig idag så har spenderat den med mina skolböcker och mina fina vänner J&E. Fikat, pratat och kollat i affärer! Älskar såna här dagar. Resten av kvällen ska jag läsa några kapitel ur kurslitteraturen sen ska jag måla naglarna och kolla på någon film. Känns som det är söndag idag. Imorgon är det dock föreläsning mellan åtta och tio och sedan jobb som gäller. Jag klagar inte! Trots att vädret är lite grått ute, jag är blek och fattig så känns livet fan sjukt bra just nu.

Forever is only the beginning

Jag önskar att man kunde spara stunder, känslor, lukter, minnen, pussar och fina saker i burkar. Så kan man bara skruva upp locket när man känner att man behöver det och återuppleva. Kanske framförallt för att aldrig glömma det.

Torsdag

Godmorgon, ska om ett tag börja åka mot skolan. Blir att plugga, ha föreläsning och senare dans. Blir nog en bra dag! Trots att jag är så sjukt stressad, vad tog den här veckan vägen?

Jakten på Lycka.

Har ni tänkt på en sak? Det känns som man hela livet går och väntar på att livet ska börja "på riktigt", förstår ni vad jag menar? Att man hela tiden går och väntar på framtiden, på den perfekta åldern då allt bara löser sig och man kommer ha det underbara livet som man längtat efter. Så är det nog när det gäller mig själv i alla fall. Under högstadiet ville man börja gymnasiet för att få "börja ett nytt liv och börja på ett oskrivet blad". Vara den man alltid velat vara (haha töntigt det låter men jag tror att många förstår). När man väl började i gymnasiet insåg man att det inte fungerar att "börja om" utan att man är sig själv oavsett. Allt det nya man längtat efter kändes till en början som bortblåst, man ville ha tillbaka det gamla och sitt gamla liv. Nu när man börjat universitetet längtar man till man fått en examen och kan börja jobba och leva sitt liv.

Förstår ni var jag vill komma?

Vet ni vad jag tror? Jag tror inte man kommer bli lyckligare "på andra sidan" Jag tror inte det gör en gladare att ha massa mål om man inte uppskattar resan, uppskattar det man faktiskt är i. Jag ska bli bättre på att leva i nuet, göra något bra av varje dag. Det är otroligt svårt då man hela tiden är påväg någonstans, men annars blir det nog lätt så att man aldrig kommer att komma fram. Man kommer bara vara på språng hela tiden, mot nya saker som ska göra en lyckligare. Livet ska gå upp och ner. Man ska gå igenom jobbiga perioder och underbara perioder, det är en del av livet. Det är bättre att göra det bästa av varje situation än att längta till bätte (fram) tider.

För annars kommer man vakna upp när man är hundra år gammal och inse att hela livet har passerat och man har missat det.




-


Idag känns det verkligen som precis allt har gått fel. Jävla skitdag! Försovit mig, sjukt mycket att plugga som jag inte ens hinner göra, äckligt dyra kursböcker, jobbat och allmänt trött. Har ungefär tusen saker att göra men väljer nog att inte göra ett skit. Kan faktiskt inte göra nånting för tillfället då jag inte har något Word.... Asså åååh, jag orkar inte. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Helt tappat greppet.

Söndag

Utgången i går vad rolig, trillade in genom dörren vid sex tiden imorse efter att ha varit vaken ett dygn. Ganska trött.
Vi dansade hela natten, skrattade och hade det roligt. Sen kan man ju förundras över hur människor beteer sig på krogen, vem beteer sig så "i vanliga fall" liksom, i dagsljuset? Inte många skulle jag tro. Avslutade kvällen med donken och nattbussen hem. Fin kväll.

Idag är det farsdag, inte firat det något speciellt. Ett kort, trislott och en mysig middag.

Nu är det helg på riktigt!


Nu är tentan gjord, gick förhoppningsvis bra. Tog en powernap när jag kom hem så jag piggnade till lite. Ikväll blir det utgång med Jossan&Elvira. Tagga!

11-11-11


Fredag, men jag känner ingen fredagskänsla. Tenta imorgon, måste gå upp vid sex. Galet en lördag. Så ikväll blir det mys framför Idol med min godispåse. Usch vilken ångest jag har...

a thousand years

Hämtade ut mitt halsband igår, älskar det! En present till mig själv helt enkelt. Idag har jag inte gjort något speciellt direkt. Vaknade upp tillsammans med Henke, sen har jag bara pluggat. Tentan närmar sig.... Imorgon ska jag till skolan för att plugga det sista sedan är det the big day på lördag, usch.

Nu stänger jag i alla fall igen böckerna för dagen, snart är det dags för träning! Ska bli så sköönt. Känner mig så otroligt seg. Det är kolsvart ute nästan och klockan är inte ens halv fem...

Random




Väldigt blandade bilder från det senaste halvåret. Har många många fler, detta är endast några få.

Just the way you are



Hej! Väldigt inspirationslös vardag för tillfället... Det enda jag gör är att plugga nästan. Igår kväll träffade jag dock henke, mycket mysigt. Ikväll hade jag tänkt att träna men passet är fullbokat. Såklart. Så får väll spendera kvällen med skolböckerna.. Tristess. November är ju generellt inte heller någon rolig månad.

Bad day


Sitter och tentarpluggar och börjar få rejäl ångest. Lika bra att ställa in sig på att göra omtenta för det här är sjukt svårt. Hur ska man kunna ha 1000 sidor i huvudet? Sitter och skriver en gammal tenta och inser hur svårt det kommer bli... Gillar inte salstentor.

Shopping



Beställde det här fina halsbandet här om dagen som just nu är påväg till mig. Perfekta ha-på-sig-varje-dag halsband. Smycken kan gör en så lycklig.

Söndag


Vet inte om jag tycker att den här helgen varit skön eller om det varit sjukt tråkig. Troligtvis det sistnämnda... Inte gjort något speciellt. Men tenta om en vecka så det är hårdplugg som gäller. Men nästa helg, nästa helg!

Dancing in the dark


De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket mer än att plugga, varit i skolan och sovit ungefär. Trist vardag, jag vet. Idag var jag däremot och träffa Jossan. Fikade, gick på söder, fikade lite till. Mysigt! Efter det åkte jag till dansen där jag varit under kvällen. Jag blir alltid så stört taggad när jag är där/kommer därifrån. Livet känns alltid så braaa. Som ett lyckorus. Får alltid den där allt-är-möjligt-känslan. Älskar såna här dagar!

RSS 2.0