Jag vill en tisdag som denna...

Köpa en iphone. Att det ska vara varmt. Ligga under mitt duntäcke och kolla på film med dig. Dansa hela natten. Att klockan ska bli halv fem. Träna(!?). Äta choklad. Se någon visning på modeveckan. Färga håret.


Happiness is not a destination, it's a lifestyle

Imorse var jag sjukt trött, men jag kom upp i alla fall! Sitter och jobbar just nu, snart dags för lunch. Ikväll blir det zumba!

Fredag


Tjuvstartade helgen redan igår då jag inte jobbar idag, galet skönt! Blev lite minishopping, kapat av mig halva håret (hjälp vad jag inte vant mig) och bara chillat, hängt med Henke och idag ska jag träffa Elvira. Solen skiner och blå himmel, klagar inte.

NU ska jag kolla på webb-tv.

Tycker om

Vilken lång dag! Men väldigt bra dag. Jobbade hela dagen fram till fyra, övningskörde och körde ett träningspass(!). Fy fan vad härligt det var, man får sån energi efter åt. Helt sjukt. Och roligt, tro det eller ej. Nån som vill hänga med nästa vecka? ;D

När jag kom hem åt jag middag och tog sen en lång dusch med ansiktsmask och hela köret. Känner mig så frääsch just nu. Ska bara måla klart naglarna nu, sen kommer jag antagligen stendäcka. Tycker om livet just nu.


Michaela Fornis fina naglar

Tisdag


Idag har varit en bra dag. Jobbat hela dagen, ätit godaste lunchen /sushi + yakinuki/ och ligger nu och tar det lugnt i soffan och pratar i telefon... Imorgon är det jobb igen och löning! Wiie, har fått mitt kort nu också! Känns bra.

Effektiv


Jobbat hela dagen. Hoppade av tåget i Huddinge och övningskörde hem. Fick ett ryck när jag kom hem och storstäda mitt rum.
Nu
: Mys framför tv i vågrätt läge med en kopp te. Guldgalan och Mamma & Minimodeller (orkar inte ens kommentera programmet....) ikväll!

Kvällens funderingar

Jag saknar faktiskt att träna, så hur är det möjligt att jag verkligen inte har någon som helst motivation till det? Alltså jag vill träna men det blir aldrig av. Det går inte ihop... Antar att jag behöver fasta träningstider så jag blir "tvingad" för när jag väll är där tycker jag ju om det!

Det är ett mysterium.

Världens bästa helg

Haft en sån där perfekt helg. I fredags åt jag och Jossan crepes på söder, drack vin och pratade i flera timmar. Vid elva när de stängde och de började plocka undan och dra ner persienerna kände vi att det var dags att gå! Så vi satte oss på en bar i stället, satt där i några timmar till. Pratade, lyssnade på härlig musik och drack cider innan vi åkte hem. Hann bara vara hemma en halv timme innan också Henke kom :)

I lördags segade jag med Henke hela dagen innan jag åkte in till stan för att möta upp Jossan (många jossan nu haha). Skulle gå på bio och efter lite om och med hade vi köpt biljetter i alla fall! Såg girl with the dragon tattoo, himla bra. Lite irriternade dock att de spelades in i Sverige men att de pratade engelska... Samt att de uttalade alla namnen så konstigt, sen kunde de helt plötsligt slänga in lite svenska ord! Mycket märkligt. Efter det somnade jag återigen tillsammans med min fina. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att ligga i sängen och kolla på film, kom hem för en liten stund sedan bara.

Fin helg
.

HELG

Godmorgon fredag! Idag är jag ledig så ska in till stan och fixa mitt bankomatkort som av någon anledning har slutat fungera (vet ni hur handikappad man känner sig utan det, jag har inga pengar!!) och sedan kanske lite shopping hehe... Ikväll blir det middag med finaste Josefine.

-


Tycker om min tillvara just nu. Förutom idag. Känt mig ful, äcklig, trött, besviken, har skavsår på fingrarna efter att ha öppnat för många pärmar och bara ätit skräpmat/godis. Men, imorgon är en ny dag som kommer bli så mycket bättre! Är Ledig dessutom.
Men visst är det konstigt att hur man känner sig verkligen kan påverka hela sin dag så mycket? Man borde inte låta det styra. Jag är ju liksom varken fulare eller snyggare än vad jag var igår...

Dagen i punktform



- Körlektion
- Kontokortet har gått sönder (väldigt roligt när man står där i affären....)
- Dräglat över kläder (som jag inte kunde köpa!!)
- Anmält mig till högskoleprovet
- Jobbat

Vardag

MÅNDAG idag och jag känner för första gången på väldigt länge ingen måndagsdepp! Litet minus idag dock var att det inte fanns någon värme på jobbet... Höll på att frysa ihjäl. Elen hade gått sönder under helgen och det var omkring 15 grader när jag kom dit imorse. Jag som redan fryser i vanliga fall liksom haha. Men jag överlevde! Kom hem för en lite stund sen, bokat in en körlektion och ätit lite. Ska ta och plugga lite körteori nu! PUSS (gud vad intressant att läsa detta....)

Alltid så dålig tajming

Imorse var inte den bästa morgonen jag haft. Vaknade mitt i natten av mardrömmar och kunde sen inte somnade om på ett bra tag. Klockan ringde klockan sex och jag känner att jag har feber. Släpar mig upp ändå och åker för att skriva tentan, duktigt måste jag säga! Kommer hem och däckar i sängen, vaknade 3 timmar senare och.. mådde inte så bra.

Nu känner jag mig dock lite bättre efter att ha legat i sängen konstant och faktiskt fått i mig lite mat(!). Kvällens planer blev förstörda, ingen mening att försöka ta sig ur sängen och framför allt inte utanför dörren. Sjukt uttråkad faktiskt.

Ingen student längre

Det är med blandade känslor jag skrev min sista ordinarie tenta idag. Efter tretton (och ett halvt) år i skolan känns det helt ärligt konstigt att jag inte ska plugga på ett tag. Men jag känner ändå att det var dags för en liten paus. För när man, så fort man ska sätta sig och plugga, känner "faaaan jag vill inte, orkar inte", fast man tycker att ämnet i sig själv är kul så tror jag inte det är bra att tvinga sig själv. Jag har ingen motivation så då är det bättre att jag jobbar ett tag! Jag ser verkligen fram emot det, lite omväxling. Även fast det antagligen har sina baksidor, men då får jag förhoppningsvis motivationen tillbaka igen.

PANG.


Suttit i skolan och pluggat i fem timmar, det som inte sitter nu skiter jag i. Är trött och irriterad och ligger bara och slökollar på tv just nu... Imorgon ska jag åka hemifrån kvart över sju så det blir en lugn kvällen.

This is what I am made of


Just nu finns det inte så mycket fritid, snart dags för tenta. Är i skolan - pluggar, kommer hem - pluggar. Idag har jag inga lektioner så det blir att läsa hela dagen! Redan suttit några timmar. Längtar till lördag!

Fulvinter

Hela min kropp säger upp sig på vintern, kyla är inte min grej. Min hud blir torr, röd, jag har fått finnar(!) och väldigt blek. Håret känns helt dött och jag fryser hela tiden. Jag bor i fel land haha... Någon som har någon mirakelkur till huden? Eller är det bara att undvika speglar som gäller? Hatar det här. Känner mig äcklig och ful.

Måndag igen.

Har haft ett väldigt fint lov. Avslutade det på bästa sätt igår med familjen plus Christian och Henke med bio och middag på koh phangan. Trodde jag skulle spricka, men tro det eller ej så var jag faktiskt hungrig imorse!

Imorse var det dock väldigt väldigt tungt att gå upp med en sovande pojkvän kvar i sängen. Inte heller van att gå upp så himla tidigt, men man ska väll vänja sig. Sitter just nu och pluggar och försöker få mitt huvud att inse att jag inte är ledig längre haha.


Igår



Igår var jag med Jossan och åt Crepes och drack vin på ett sjukt mysigt ställe på söder! Måste tillbaka dit. Satt och snackade några timmar sedan gick vi vidare till Wollmars. Åkte sedan hem till Henke och sov. Bra kväll!

Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag. Plugga, övningsköra och se film. Känns som det blir en rätt bra dag ändå. Fast jag har absolut ingen motivation att plugga...

Regn

De senaste dagarna har jag bara legat i sängen och kollat på massa fina filmer! Väldigt mysigt men nu börjar jag bli rastlös och det är dags att ta tag i mitt liv. Sitter just nu och pluggar när regnet ööööser ner utanför, gillar det faktiskt. Det är rätt mysigt, men framförallt så gillar jag tanken på det. Att sitta här framför datorn med mina böcker när regnet smattrar utanför och dricka mängder med té. Är jag knäpp?
Måste ändå erkänna att det ska bli otroligt skönt att slippa skolan om mindre än två veckor!

2012

Blev en lugn kväll igår. Middag med min fina och massa fyverkerier, cider och film. Mysigt det. Nyårsafton måste jag säga är sjukt överskattat... Alla har värsta planerna som ändå aldrig blir som man tänkt sig. Men, nu är det 2012. Känns bra. Har så mycket förväntningar på det här året. Kommande termin blir den första någonsin sedan dagis som jag inte ska gå i skolan, ska bli så skönt! En termins paus sådär. Mina nyårslöften (tror egentligen inte på sånt) mål blir att ta körkort, jobba, träna, skriva ett bra högskoleprov förhoppningsvis komma in på den utbildningen jag vill och verkligen leva. Leva för dagen och allt det där. Känns fint, att man har ett år framför sig som man kan göra precis vad man vill med. Man har verkligen framtiden i sina händer. Jag är redo för detta år.

RSS 2.0